Spullen met Riverty achteraf betalen in 2023

Het is misschien moeilijk te geloven, maar over een paar jaar is Riverty postpaid. Dat klopt, de populaire Nederlandse retailer accepteert vanaf 2023 alleen nog maar postpaid betalingen.

Dit nieuws werd eerst aangekondigd door Riverty’s CEO, Jan-Willem Alphenaar, tijdens een interview met Retail News. Volgens Alphenaar is de overstap naar postpaid onderdeel van de strategie van het bedrijf om zich te richten op digitale groei en af te stappen van de traditionele stenen winkels.

Hoewel de overstap naar postpaid misschien plotseling lijkt, is het eigenlijk iets wat Riverty al enige tijd van plan was. De retailer heeft zelfs al postpaidbetalingen getest in enkele van zijn winkels.

Wat betekent dit voor het winkelend publiek? Vanaf 2023 moeten shoppers een krediet- of debetkaart gebruiken om aankopen te doen bij Riverty. Conta Riverty winkels nt geld wordt niet langer geaccepteerd.

Hoewel dit misschien een gedoe lijkt, is het eigenlijk goed nieuws voor shoppers die willen profiteren van Riverty’s loyaliteitsprogramma. Met postpaidbetalingen verdienen shoppers automatisch loyaliteitspunten bij elke aankoop die ze doen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor kortingen op toekomstige aankopen.

In 2023 kunnen Riverty postpaid klanten hun account vullen met zoveel data als ze willen. De sky is de limit!

Er wordt tegenwoordig veel gesproken over “postpaid”. Wat is postpaid eigenlijk en waarom is het zo belangrijk?

Postpaid verwijst naar een type facturering waarbij de klant voor de dienst betaalt nadat deze is geleverd. Dit in tegenstelling tot prepaidregelingen, waarbij de klant vooraf voor de dienst betaalt.

Postpaid-regelingen worden steeds populairder, vooral bij draadloze aanbieders. De reden hiervoor is dat postpaid-plannen over het algemeen flexibeler zijn en meer mogelijkheden bieden dan prepaid-plannen.

Een van de grootste voordelen van een postpaid abonnement is dat er geen langetermijncontracten zijn. Draadloze providers eisen meestal dat klanten een tweejarig contract afsluiten. Met een postpaid abonnement kun je op elk moment opzeggen zonder boete.

Een ander voordeel van postpaid abonnementen is dat ze meestal meer mogelijkheden bieden dan prepaid abonnementen. Zo omvatten de meeste postpaid-abonnementen onbeperkt sms’en, terwijl de meeste prepaid-abonnementen dat niet doen. Postpaid abonnementen hebben ook lagere tarieven voor telefoongesprekken en dataverbruik dan prepaid abonnementen.

Waarom zou iemand dan nog kiezen voor een prepaid abonnement? Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste geven sommige mensen de voorkeur aan de eenvoud van vooruitbetaling. Ten tweede kunnen prepaid abonnementen soms goedkoper zijn dan postpaid abonnementen, vooral als u niet al uw minuten of gegevens per maand gebruikt. Ten slotte hebben sommige mensen het gevoel dat ze meer controle hebben over hun uitgaven met een prepaid abonnement omdat ze niet over hun maandelijkse limiet kunnen gaan (en

Spullen met Riverty postpaid in 2023? Waarom niet! Hier is hoe:

1. Neem een Riverty postpaid abonnement.
2. Vul je Stuff kaart met credits.
3. Gebruik je Stuff kaart om te winkelen bij een van de deelnemende Riverty winkels in 2023.

Er zijn een aantal dingen die u moet weten over Riverty postpaid in 2023. Allereerst, als u een Riverty-abonnement hebt, kunt u vanaf 1 januari gratis gebruikmaken van deze service. Dit betekent dat u geen maandelijkse vergoeding hoeft te betalen voor het gebruik van deze service. Bovendien krijgt u toegang tot alle Riverty-diensten, inclusief onbeperkte toegang tot de website en mobiele applicatie.

U kunt ook gebruikmaken van verschillende aanbiedingen en kortingen die door Riverty worden aangeboden. Bijvoorbeeld, als u een abonnement neemt voor 12 maanden, ontvangt u een korting van 10%. Dit betekent dat u slechts 10% van de normale prijs hoeft te betalen. Daarnaast ontvangt u ook toegang tot speciale aanbiedingen en promoties die alleen beschikbaar zijn voor abonnees.

Als je nog steeds n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader